Ковачевски најави реструктуирање и изнаоѓање стратешки инвеститори за „Еурокомпозит“

Премиерот Димитар Ковачевски денеска од Прилеп најави дека за „Еурокомпозит“ ќе се бараат инвеститори и оти фабриката ќе се реструктуира.

Прочитај повеќе