Нова ера во стратешките инвестиции на Владата, за прв пат целосно ќе произведуваме електричен автомобил e.GO

Владата на Република Северна Македонија, застапувана и претставувана од Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони и „НЕКСТ.Е.ГО МОБИЛЕ”, денеска во

Прочитај повеќе