ФИТР стана првиот стратешки партнер на Amazon Web Services за Северна Македонија

Фондот за иновации и технолошки развој стана првиот стратешки партнер на Amazon Web Services (AWS) за Северна Македонија. Преку новата

Прочитај повеќе