Димовски: Без да ни кажат лани сме плаќале 984 денари месечно повеќе за струја!

Минатата година сте плаќале 984 денари плус за струја секој месец без да ви кажат ‼️, напиша на социјалните мрежи Илија

Прочитај повеќе