Шаќири: Ги поддржуваме студентите за мобилност и вмрежување со Европската студентска унија

Посветени сме на континуирано унапредување на студентскиот стандард како важен предуслов за квалитетно високо образование. Доколку студентите имаат помалку финансиски

Прочитај повеќе