Царовска на состанок со директорите на ученичките и студентски домови: Сместувањето тече во најдобар ред со максимално почитување на протоколите

Сместувањето во ученичките и студентските домови тече во најдобар ред согласно планот и протоколите за сместување во овие установи. За

Прочитај повеќе

Законски измени за регулирање на исплатата на плати на вработените во јавните ученички и студентски домови

Владата синоќа на седницата ги разгледа и усвои Предлог законите за дополнување и изменување на законите за ученички и студентски

Прочитај повеќе

Слободни 408 легла во студентскиот дом Гоце Делчев, конкурсот трае до 24 февруари

Откако во петокот и официјално беа пуштени во употреба блоковите В и Г од студентскиот дом „Гоце Делчев“, Министерството за

Прочитај повеќе