ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД КОВИД КРИЗАТА МОРА ДА СЕ НАДОПОЛНАТ СО ЗАБРЗАН РАСТ

ПЛАНОТ ЗА ЗАБРЗАН РАСТ СТИМУЛИРА ФИНАНСИРАЊЕ НА ЕКОНОМИЈАТА ОДРЖУВАЈЌИ ФИСКАЛНА СТАБИЛНОСТ СО ПОДДРШКА НА ДРЖАВНИОТ И ПРИВАТНИОТ КАПИТАЛ ЗАЕДНО Планот

Прочитај повеќе