Силна поддршка за земјоделците: 155 милиони евра преку субвенции

Развојот на земјоделството и неселективната поддршка за секој земјоделец е одлика на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, рече Никица Бачовски, член

Прочитај повеќе