Маричиќ: Потребна е дигитализација на сите нивоа во судството

Министерот за правда Бојан Маричиќ учествувајќи на регионалната конференција „Онлајн судење за време на пандемија: Законодавство, пречки и предизвици“, истакна

Прочитај повеќе