Поранешни вработени во ПКБ најавиле дека во среда ќе го блокираат Зрењанскиот пат

Здружението на пензионери ПКБ на Србија кое има повеќе од илјада незадоволни челенови бидејќи не ги добиле своите акции во

Прочитај повеќе