ЗНМ ја поздрави судската одлука против обидот за цензура на „Нечиста крв“

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) ја поздрави одлуката на Основниот граѓански суд-Скопје за донесеното решение со кое се одбива барањето

Прочитај повеќе

АД „ЕСМ“ со народни пари плаќа казни за непочитување на судски одлуки, велат од синдикатот

Самостојниот синдикат за енергетика, рударство и индустрија – ССЕРИ дава свое видување околу падот на Македонија на листата на Трансперенси

Прочитај повеќе