Маричиќ: Потребна е дигитализација на сите нивоа во судството

Министерот за правда Бојан Маричиќ учествувајќи на регионалната конференција „Онлајн судење за време на пандемија: Законодавство, пречки и предизвици“, истакна

Прочитај повеќе

Синдикатот на УПОЗ со писмо бара од Дескоска да се ангажира за решавање на проблемите во судството

Синдикатот на УПОЗ денеска испрати писмо до министерката за правда, Рената Дескоска  во кое бара таа да се заложи и

Прочитај повеќе