НАЈВИСОКАТА ИСПЛАТЕНА СУМА НА К-15 ЛАНИ БИЛА РЕЧИСИ 34.000 ЕВРА. КОЛКУ Е ГОДИНАВА?

Денес е последниот работен ден од законската обврска компаниите да им исплатат регрес за годишен одмор (К-15) на вработените.  Право

Прочитај повеќе