„Лидл” отвара супермаркет во земјава, на стартот ќе инвестира 500.000 евра

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл” ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна

Прочитај повеќе

„Лидл“ отвора супермаркет во земјава

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна

Прочитај повеќе