Tренчевска со видео обраќање го честиташе 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот

За Владата и Министерството за труд и социјална  политика, унапредувањето на работничките права остануваат  високо на агендата на приоритетни цели.

Прочитај повеќе