archiveтаинствени

Наука

Откриени таинствени сигнали од вселената кои се повторуваат: Од каде потекнуваат?

Таинствените сигнали кои пристигнале од оддалеченост од пола милијарда светлосни години се повторуваат во правилно растојание. Дали сме сами во...