Србија: Таксистите повторно на протесот – нема да блокираат автопати и мостови засега

Претставникот на таксистите кои протестираат, Бошко Вукојевиќ за Н1 изјавил дека, за разлика од минатата недела, во текот на протестите

Прочитај повеќе