archiveтаксист

ПравдаСветот на работникот

Со бетонски коцки претепан таксист

На 01.03.2020 во 03,40 часот било пријавено дека на ул.„Анастас Митрев“ поради недоразбирање во сообраќајот, на Ф.Д.(37) од Скопје кој...