- Advertisement -

archiveТакси комора

ПравдаСветот на работникот

Во понеделник хаос во Белград: Ќе протестираат такси превозниците

Такси комората соопштила дека во договор со здруженијата и синдикатите одлучила да од понеделник 30 септември започне секојдневни протестни возења...