Дали ќе се намали цената на такси превозот?

По падот на цената на нафтата, штипјани сметаат дека треба да се намалат цените на такси услугата. Цените на горивата

Прочитај повеќе

ОД УТРЕ: За 30 отсто поскапува такси-превозот во Штип, еве колку ќе чини еден километар

Цената на такси услугата во Штип од утре се зголемува за 30 отсто. Претседателот на Здружението на такси компании, Глигор

Прочитај повеќе