Преку новата талент програма на Сеавус до вработување на успешни регрутери

Меѓународната компанија за развој на софтвер Сеавус, која е дел од групацијата Арикома, ја најави прватаRecruitmentталент програма. Оваа талент програма ќе

Прочитај повеќе