Започнува Европското првенство во танци 2022 – Скопје домаќин на 1800 танчери од 21 земја од Европа!

„По толку години и по короната конечно успеавме да донесеме еден огромен настан во Македонија. Ние едвај чекаме да почнеме

Прочитај повеќе