На почеток на јули ќе почне примена на новите блок тарифи за струјата

На почетокот на следниот месец според најавите на Регулаторната комисија треба да почнат да се применуваат четирите блок тарифи по

Прочитај повеќе

Објавен калкуларот за струја: Пресметајте си САМИ колку ќе ве „ОДЕРАТ“ со новите тарифи

Регулаторна комисија објави калкулатор за граѓаните сами можат да проверат колку трошат и плаќаат сега за струја, а колку ќе плаќаат за

Прочитај повеќе

Телеком воведува тарифи со неограничен интернет за прв пат на пазарот

Македонски Телеком воведува тарифи со неограничен интернет како одговор на сè поголемата потреба од онлајн работа, забава и комуникација. „Следејќи

Прочитај повеќе