ТВОЈА партија: Стоп за ковид профитерството

Немоќта на Владата  во Македонија да организира здравствена заштита за сите граѓани во услови на пандемија, создаде Ковид профитерство, кое

Прочитај повеќе

ТВОЈА партија: Итно вклучување на приватните болници во борбата против Ковид – 19

ТВОЈА партија бара од Владата итно вклучување на приватните болници во борбата со Ковид-19 пандемијата, согласно Уредбите донесени со законска

Прочитај повеќе

Твоја партија: Да престане уништувањето и деградацијата на јавното здравство и здравствените работници

ТВОЈА Партија упатува сериозни забелешки до Владата и Министерот за здравство, кои во услови на најголема здравствена криза го продолжуваат уништувањето на

Прочитај повеќе