ССНМ и ЗНМ: Укинувањето на спортската редакција е уште еден притисок врз новинарите во ТВ Алфа

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Секцијата на спортски новинари при

Прочитај повеќе