Samsung Electronics ги претстави Neo QLED, MicroLED и Lifestyle линијата телевизори во склоп на саемот CES 2021

Петнаесет години во улога на водечки глобален ТВ бренд во духот на одржливост и прилагодливост кон потребите на секој корисник

Прочитај повеќе