Работник од МНТ паднал од висина, со тешки повреди бил пренесен во болница

Несреќен случај бил регистриран од полицијата околу 13:30 часот во Македонскиот народен театар во Скопје. Полицијата регистрирала несреќен случај околу 13:30

Прочитај повеќе

Македонскиот народен театар објави оглас за вработување на 20 лица

Македонскиот народен театар објави оглас за вработување на 20 помошно – технички лица и едно лице за давање на јавни

Прочитај повеќе

Интервју со Снежана Конеска – Руси

Ексклузивно за порталот Работник – интервју со доајенот на македонската театрска сцена и Претседателка на регионалниот одбор на Самостојниот синдикат

Прочитај повеќе