Плата за живот, злоупотребените државни пари…. Интервју со Кристина Ампева од “Гласен Текстилец“

Во третата епизода на „Работник подкаст“, наша гостинка е Претседателката на „Гласен Текстилец“, Кристина Ампева. Разговараме на повеќе теми, меѓу

Прочитај повеќе