ОТКРИЈТЕ ГИ НАЈМОЌНИТЕ ТЕКСТИЛЦИ ЗА 2021: Најпрометната со приход од 38,7 милиони евра, а најпрофитната со добивка од 5,6 милиони евра!

Иако за многу од текстилните фабрики минатата година беше исклучително тешка, при што Државниот завод за статистика забележа дека производството

Прочитај повеќе