Почина медиумски работник во земјава заразен од коронавирус

Вчера почина првиот медиумски работник од коронавирусот во земјава. Станува збор за 44-годишниот Беким Бајрамоски од струшко Лабуништа, кој работел

Прочитај повеќе

Известување на Канал 5 во врска со колегата Гоце Михајловски

Канал 5 ТВ, како одговорна компанија, ја известува јавноста во врска со нивниот колега, гл. и одг. уредник на телевизијата,

Прочитај повеќе