Азески упати телеграма до семејствата на загинатите во сообраќајната несреќа

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, упати телеграма со сочувство до семејствата на загинатите во сообраќајната несреќа

Прочитај повеќе

Телеграма на Азески по повод смртта на Кирил Самарџиоски, долгогодишен директор на „Прилепска пиварница“

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески, упати телеграма со сочувство до семејството Самарџиоски по повод смртта на

Прочитај повеќе