Телеком: Се поставува опрема од најновата генерација за 5Г услуги, досега покриени 11 градови

Телекомуникациската компанија Телеком денеска соопшти дека продолжува со активности за поставување 5G мрежа на целата територија на државава. Во тек

Прочитај повеќе