Синдикатот на Поштенските и Телекомуникациските оператори дава поддршка на протестот на КСС!

Синдикатот на Поштенските и Телекуминакциските оператори на Македонија – СПТОМ дава поддршка на протестот на Конфедерацијата на слободни синдикати на

Прочитај повеќе

Синдикатот на Поштенски и Телекомуникациски оператори на Македонија дава поддршка за протестот и изразува солидарност во борбата на СПМ

Синдикатот на Поштенски и Телекомуникациски оператори на Македонија (СПТОМ) испрати безрезервна поддршка за утрешниот протест на Синдикатот на полицијата на

Прочитај повеќе

Поштенските и телекомуникациските работници се приклучуваат кон протестот

Незадоволни од социјалниот дијалог со надлежните органи и социјалниот статус на вработените се еден дел од причините поради кои Синдикатот

Прочитај повеќе