Ново истражување на Македонски Телеком за дигитална зрелост на малите и средни компании

Зголемување во однос на минатата година – 34% од компаниите во земјава се дигитално зрели И оваа година, Македонски Телеком,

Прочитај повеќе

Телеком воведува тарифи со неограничен интернет за прв пат на пазарот

Македонски Телеком воведува тарифи со неограничен интернет како одговор на сè поголемата потреба од онлајн работа, забава и комуникација. „Следејќи

Прочитај повеќе

Телеком: Се поставува опрема од најновата генерација за 5Г услуги, досега покриени 11 градови

Телекомуникациската компанија Телеком денеска соопшти дека продолжува со активности за поставување 5G мрежа на целата територија на државава. Во тек

Прочитај повеќе

МТЕЛ, членка на Телеком Србија групација го отвори првиот продажен салон во Македонија

Новиот телекомуникациски оператор во Македонија, МТЕЛ, членка на Групација Телеком Србија, свечено го означи почетокот на давање услуги во земјава

Прочитај повеќе

Македонски Телеком: да останеме поврзани од дома, со двојно повеќе фиксен интернет, над 50 ТВ канали и 10 GB мобилен интернет за сите

Соопштението на Македонски Телеком ви го пренесуваме интегрално: Во услови кога начинот на кој живееме и работиме е многу различен

Прочитај повеќе