Нови 60 вработени во телемаркетинг компанијата Т&С Македонија

Со свеченост беше означено отворањето на новата канцеларија на компанијата Т&С Македонија во Тетово која нуди телемаркетинг услуги во Швајцарија.

Прочитај повеќе