Откажани бесплатните термини за тенис до 20 јануари

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ СЕ

Прочитај повеќе