ТЕРАПИЈА СО МУЗИКА: Истражувањата тврдат дека слушањето музика од Моцарт ги ублажува епилептичните напади

Слушањето музика од Моцарт не само што предизвикува задоволство, туку може да има ефект врз подобрување на здравјето, докажаа канадски

Прочитај повеќе