Општина Карпош: Екипите на терен – се очекува силен ветер и снег во попладневните часови

Комуналните служби на Општина Карпош утринава продолжија со активностите за расчистување на јавните површини од вчерашното невреме во Скопје. Како

Прочитај повеќе