- Advertisement -

archiveтериторија

МакедонијаСиндикат

Штрајк на просветните работници во Источна Македонија

Денес наставниците на територијата на Македонија стапија во штрајк, поради како што велат, неисполнетите ветувања за покачување на платите. -Ние...