3 термини кои секогаш треба да ги имате вклучено во вашето CV, без разлика каде и да аплицирате

Избегнувјате во вашите професионални биографии да вклучувате термини како „ориентирани кон детали“ или „трудољубивии“. Не вклучувајте ниту термини како „бев

Прочитај повеќе

За само неколку минути пополнети термините за во германската амбасада

Македонските државјани ја блокираа интернет страната на Германската амбасада во само неколку минути откако беа пуштени термините за закажување интервју

Прочитај повеќе

Откажани бесплатните термини за тенис до 20 јануари

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ СЕ

Прочитај повеќе