(КВИЗ) Тест кој го користат фирмите за да видат каква личност сте

Постои тест осмислен уште за време на Втората светска војна кој открива дури 16 типови на личности, а компаниите денес

Прочитај повеќе

Задолжителен PCR тест ќе предизвика тотален колапс на секторот, реагираат туристичките агенции

Не смееме да трпиме уште една огромна загуба доколку надлежните иституции донесат одлука да се влегува во државата со задолжителен

Прочитај повеќе

Добила отказ бидејќи ги учела клиентите како да го измамуваат тестот за коронавирус

Русинката Катарина Семјонова, една од главните менаџерки на туристичката агенција Анекс Тур од Краснојарск, била избркана од работа кога на

Прочитај повеќе