Работниците на Тетекс Јарн се уште ги немаат добиено платите за февруари и март

Околу 160 работници од фабриката за производство на предиво и волница Тетекс Јарн Лимитед се уште ги немаат добиено платите

Прочитај повеќе

Јовановски: Тетекс Јарн Лимитед преку две минимални плати ќе ни ги исплати заостанатите плати

Се договоривме со раководството, неисплатените две плати да ни ги исплати со минимални плати. Првата треба да ни биде исплатена

Прочитај повеќе

Од Тетекс Јарн Лимитед 160 работници остануваат без работа, тврдат дека биле принудени на нови договори

Во Тетово над 160 работници во фабрика за производство на предиво и волница остануваат без работа, а луѓето обвинуваат дека

Прочитај повеќе