Јовановски: Не сакаме волница, сакаме да ни се исплатат платите

Вработените во „Тетекс јарн лимитед“ сакаат да им бидат исплатени двете заостанати плати за февруари и март, наместо да бидат

Прочитај повеќе

Дали Тито Беличанец знаел дека „Тетекс“ ќе пропадне и пред две недели ги продал акциите?

Волнарскиот комбинат „Тетекс“ АД Тетово преку Македонската берза информира дека Тито Беличанец, независен член на Одборот на директори  продал 4.000 акции од

Прочитај повеќе

Текстилниот комбинат „Тетекс“ го прекина производството

Од денеска нема производство во најпознатиот волнарски комбинат АД „Тодор Циповски-Мерџан“ во Тетово, познат како „Тетекс“. По последната работна единица

Прочитај повеќе