- Advertisement -

archiveтетовска

Светот на работникот

Загина работник на ЕВН по пад од далновод

Работник од ЕВН, вчера наутро пријавил смрт на неговиот 43 - годишен колега во тетовската полиција. Според пријавата, тие работеле...