ЗМСТАС: „Не правете нѐ невидливи. Ние денес трчаме за нас!”

 Би сакале да ве известиме дека овој викенд членовите на здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА

Прочитај повеќе

ССКЦ го осудува вербалниот и физичкиот напад врз дежурна докторка и присутниот медицински персонал

Самостојниот Синдикат на Клинички центар – ССКЦ  го осудува вербалниот и физички напад врз дежурната докторка и присутниот медицински персонал

Прочитај повеќе