Левица: Зголемувањето на акцизата е анти-народна политика на Владата

При борбата со кризата и економските последици произлезени од неа, уште еднаш се покажа безидејноста, конфузијата и неспособноста на техничката

Прочитај повеќе

ССКЦ: Со сите легитимни средства ќе се спротивставиме на формирањето на новиот синдикат на УКИМ

Реакција на Самостојниот синдикат на клинички центар во врска со изјавата на Министерот за образование и наука, Арбер Адеми дека

Прочитај повеќе

Мизрахи одржа средба со претставници на КСС

Остварив работна средба со претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) Благоја Ралповски. Техничката Министерка за труд и

Прочитај повеќе