Административно – техничкиот персонал: Или ќе има повисоки плати или ќе влезе во штрајк

Администрацијата и помошно – технички персонал вработени во рамки на клиниките во Кампусот Мајка Тереза денеска се сретнаа со синдикалецот

Прочитај повеќе