Вработена во станица за Технички преглед издала одобрение за управување туѓу возило без соодветни потписи

Вработена во станица за Технички преглед во струшкото село Мислешево ја злоупотребила службената положба со издавање одобрение за управување туѓо

Прочитај повеќе