Меѓународната технолошка компанија Softelligence ќе инвестира милион евра во Македонија

Softelligence, технолошка компанија специјализирана за дизајнирање и испорака на комплексни решенија и интегрирани платформи водени од податоци и вештачка интелигенција,

Прочитај повеќе