Нов Xiaomi Store во Скопје – 25.11.2021 со специјални промоции за најбрзите фанови!

Глобалниот технолошки лидер Xiaomi оваа недела ќе го отвори новиот и прв Xiaomi Store на атрактивна локација во приземјето на

Прочитај повеќе